Træfældning Sjælland

Vi har stor erfaring hos MH anlæg & haveservice indenfor træfældning og beskæring af træer. Få også en stubfræsning pris hvis i selv har stået for fældningen. Vi kan klare det hele!

Ring for et tilbud

Ring på telefon 24 47 04 88.

Skriv for et tilbud

Skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Fældning af træ, topkapning og meget mere.

Træfældning af professionelle

Træfældning er ikke altid en ”gør det selv opgave” derfor er det en go ide at få en professionel til at stå for fældning af træer.
Som så mange andre har du måske også et træ eller flere som du godt vil have lagt ned, topkappet eller beskåret, men mangler både viden og udstyr til at klare opgaven. Topkapning af træerne kan klares nemt og hurtigt. Vi kører gerne for at klare topkapning hos dig. Det er skam også tilfældet ved fældning af træ eller sågar stubfræsning. Hele Sjælland har mulighed for vores træfældningsservice.

Går du med træfældning på hjernen? Slip bekymringerne omkring fældning af træ og overlad opgaven til MH Anlæg & Haveservice. Vi har stor erfaring med træfældning og fælder gerne dit træ for dig. Vi kører på hele Sjælland og kan klarer alle slags opgaver indenfor fældning af træer, beskæring af træer eller stubfræsning.

Træfældning privat

Fældning af træ erhverv

Beskæring af træer

Beskæring af buske

Topkapning

Stubfræsning

Anlægsgartner

Bestil en anlægsgartner med passion. Vi skaber et inspirerende udemiljø.

Entreprenørarbejde

Entreprenør med stor erfaring og professionel rådgivning.

Belægning

Dygtige og kreative brolæggere til dit unikke projekt.

Snerydning og saltning

Sikkerhed i de kolde perioder med snerydning og saltning.

Hos os er kunden i fokus. Kvalitet og service hver gang.

Beskæring af træer og topkapning
Beskæring af træer er bare en af vores mange services. Vi kan sørge for træbeskæring og sørge for at træet har den helt rette størrelse og facon. Måske er det blot en topkapning af træet der skal ordnes? Beskæring af træer kan være en omfattende opgave som professionelle kan klare. Vi klarer træbeskæring og topkapning på hele Sjælland til fordelagtige priser. Få et uforpligtende tilbud med en god pris på beskæring af træer i dag.

Stubfræsning Pris
Er en stub i vejen? Stubbe kan være forfærdelige, da de er yderst besværlige at fjerne. Få en stubfræsning pris og lad os fjerne den for dig! Vi fræser gerne din stub og giver en fordelagtig stubfræsning pris. Stubfræsning af professionelle finder du hos os, til en god og fair pris.

Modtag et uforpligtende tilbud