Snerydning og saltning

MH Anlæg & Haveservice servicerer dig ikke kun i sommerperioden. Vi står også klar til at hjælpe dig i de kolde måneder med sne og slud. Snerydning og saltning er vigtigt uanset om du er privat eller erhverv. Få snerydning priser i dag ved at kontakte os nedenfor.

Ring for et tilbud på snerydning

Ring på telefon 24 47 04 88.

Skriv for et tilbud på snerydning

Skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Snerydning privat & snerydning erhverv

Slip for snerydningen

Vi hjælper både med snerydning privat og erhverv i vinterperioden. Vi sørger for professionel håndtering af de glatte områder og sikrer jer et godt udemiljø. Snerydningen består ikke blot af at fjerne sneen. Vi sørger naturligvis også for saltning så vi kan forebygge.

Det er vigtigt at være forberedt, da det netop er nøglen til at undgå fald og personskader. Undgå at skade ryggen ved snerydning og kontakt MH Anlæg & Haveservice. Mangler du snerydning priser? Kontakt MH Anlæg & Haveservice for en pris på din næste snerydning. Vi laver også samlede snerydning priser så du er sikret hele vinteren. Vi sørger for at dit fortov er fri for sne!

Privat

Erhverv

Kommunalt

Snerydning af fortove

Snerydning af stier

Snerydning af fællesarealer

Snerydning af store områder

Saltning og forebyggelse

24/7 ved snefald

Snerydning Sjælland

Anlægsgartner

Bestil en anlægsgartner med passion. Vi skaber et inspirerende udemiljø.

Entreprenørarbejde

Entreprenør med stor erfaring og professionel rådgivning.

Belægning

Dygtige og kreative brolæggere til dit unikke projekt.

Træfældning

Træfældning og beskæring med høj præcision og sikkerhed.

Hos os er kunden i fokus. Kvalitet og service hver gang.

Akut snerydning – 24/7 service ved snefald MH Anlæg & Haveservice står klar når det gælder! Vi har derfor 24/7 service ved snefald og kan lave et tilbud på farten. Få et tilbud uanset om det er til forebyggelse, fremtidige aftale eller akut snerydning.

Er du i tvivl om snerydning priser? Få et hurtigt svar ved at kontakte os og få et gratis tilbud. Vi garanterer gode snerydning priser på Sjælland.

Modtag et uforpligtende tilbud