Entreprenør Sjælland

MH Anlæg & Haveservice er et entreprenør firma på Sjælland. Vi laver entreprenørarbejde på hele Sjælland og i København. Vi har gennem tiden løst mange forskellige opgaver hvilket har givet os stor erfaring indenfor entreprenørarbejde. Entreprenørfirmaet MH Anlæg & Haveservice kan hjælpe med afhentning af jord, beton, murbroker. Udgravning til fundament eller indkørsler er blot endnu en ting vi hjælper med. Vores entreprenør kan varetage alt slags entreprenørarbejde uanset omfanget.

Ring for et tilbud

Ring på telefon 24 47 04 88.

Skriv for et tilbud

Skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Entreprenør Sjælland – Vi hjælper dig

Entreprenørarbejde på Sjælland

Vi har stor erfaring hos MH anlæg & haveservice indenfor entreprenørarbejde som omhandler gravearbejde af indkørsler, udgravning til fundament, terrasser, stier, søer og lign. Bestil din entreprenør i dag.

Vores kunders tilfredshed betyder alt! Vi har et højt serviceniveau og professionel entreprenør rådgivning der skaber resultater af aller højeste kvalitet. Den optimale løsning på entreprenørarbejde skabes af MH Anlæg & Haveservice i samarbejde med dig. På den måde er vores kunders tilfredshed sikret hver gang hos vores entreprenør firma.

Afhentning af jord, betion og murbrokker

Udgravning af indkørsel

Udgravning til fundament

Terrasse udgravning

Anlægning af sti

Udgravning af søer

Entreprenør rådgivning

Anlægsgartner

Bestil en anlægsgartner med passion. Vi skaber et inspirerende udemiljø.

Snerydning og saltning

Sikkerhed i de kolde perioder med snerydning og saltning.

Belægning

Dygtige og kreative brolæggere til dit unikke projekt.

Træfældning

Træfældning og beskæring med høj præcision og sikkerhed.

Hos os er kunden i fokus. Kvalitet og service hver gang.

Første spadestik er rådgivning – Entreprenør
En plan og udførelsen af denne er to vigtige faktorer for et entreprenør firma. Uden planlægning og rådgivning vedrørende dit projekt risikerer du et dårligt resultat der forfølger dig hele vejen. Få MH Anlæg & Haveservice med og blive rådgivet på den bedste måde, så du undgår fejl og ubehagelige overraskelser ved eksempelvis udgravning til fundament.

Rådgivningen i forbindelse med gravearbejde er en forudsætning for et godt resultat, så lad os sammen finde en løsning som er velegnet til dit behov. Få en entreprenør ud allerede i dag. Bestil blot et gratis tilbud.

Modtag et uforpligtende tilbud