Anlægsgartner Sjælland

MH Anlæg & Haveservice har anlægsgartnere med passion. Vi skaber ikke bare flotte haver men et inspirerende udemiljø. Vores anlægsgartnerarbejde breder sig ud over hele Sjælland. Vores haveservice udføres for både private og erhverv, så alle har mulighed for en fantastisk gartner.

Ring for et tilbud

Ring på telefon 24 47 04 88.

Skriv for et tilbud

Skriv til os for et uforpligtende tilbud.
Vi hjælper dig med at opfylde drømmen

Anlægsgartnere med passion

MH Anlæg & Haveservice anlægger og vedligeholder haver i alle størrelser og former. Vores anlægsgartner er klar uanset om haven skal anlægges på ny eller haven bare er blevet for uoverskuelig. Haveservice eller blot en hækklipning? Vi er genvejen til din drømmehave!

Vores anlægsgartner kan blandt andet hjælpe med træfældning når et træ står i vejen for morgensolen. Professionel træfældning udføres med høj præcision og uden bekymringer. Vores gartner er også klar til at hjælpe med hækklipning. Få en lige hæk der jævnligt holdes nede med hækklipning. Slip for rygsmerter og overlad arbejdet til os.

Græsklipning

Hækklipning

Ukrudtsbekæmpelse

Grøn vedligeholdelse

Opsætning af hegn

Etablering og beplantning af træer, buske og planter

Etablering af vandbassiner & vandskulpturer

Anlægning af græsplæner

Jævnlig haveservice

Snerydning og saltning

Sikkerhed i de kolde perioder med snerydning og saltning.

Entreprenørarbejde

Entreprenør med stor erfaring og professionel rådgivning.

Belægning

Dygtige og kreative brolæggere til dit unikke projekt.

Træfældning

Træfældning og beskæring med høj præcision og sikkerhed.

Hos os er kunden i fokus. Kvalitet og service hver gang.

MH Anlæg & Haveservice leverer ikke bare et flot resultat men også en service ud over det sædvanlige. Du har mulighed for at få et uforpligtende tilbud før du beslutter dig for vores haveservice. Vi vurderer omfanget af en opgave og giver et ærligt tilbud uden overraskelser.

Vores haveservice på Sjælland laves ud fra dit behov. Vi sammensætter en pakke med præcis det du ønsker i din haveservice.

Bestil en anlægsgartner fra MH Anlæg & Haveservice i dag og oplev et resultat og serviceniveau som aldrig før uanset om du kræver fuld haveservice eller blot en hækklipning.

Modtag et uforpligtende tilbud